Gått ner ännu mer!

Vart vägning imorse, och jag som inte trodde jag skulle ha gått ner något, utan fasade inför att ha gått upp blev lättad när jag ställde mjig på vågen. Hade gått ner 1,6 kg! Alltså mer denna veckan än jag gjorde de andra 10 dagarna! Skönt! Nu väger jag alltså 54,4kg! Så lite har jag aldrig vägt, underbart! Jag gick ju ner till 56kg i våras, men nu är det nytt rekord! Bara 4,4kg kvar till min målvikt!
Sen jag började banta allt som allt i våras, så har jag sammanlagt gått ner 7,6kg! Tänkt ändå att jag vägt 62kg! Fan vad fet jag måste varit! Haha! Idag e det fasta, tråk tråk, men det ska nog gå bra!

Dålig uppdatering?

Haha, ja, jag skriver ju inte så mycket här, men äsch! Det spelar väll oingen roll!
Går i alla fall hyffsat bra, har dock varit tvungen att byta bort två dagar denna veckan då det har blivit ungeför 100 kalorier för mycket de dagarna.. Har ätit med familjen och sånt då.. I söndags hade jag i alla fall gått ner till 56kg, alltså -1,5 kg.. Helt ok, lite segt bara..vill att det ska gå fortare..men men.. Har ocå bestämt mig för att väga mig varje söndag istället för var tionde dag.. Så i övermorgon är det vägning.. Känns som jag gått upp hundra kilo.. Men vi får väll se vad den säger.. Ite så att jag ätit dåligt eller för mycket eller nått, men det känns så... Ser så jävla fet ut.. USCH USCH USCH! Hoppas inte jag har det.. det blir så jobbigt då..
Nu på söndag är det också fasta.. blir jobbigt i och med att mamma kommer hem på eftermiddagen, så måste ljuga ihop något om att jag redan ätit eller något sådant.. Att jag äter ute med någon kompis.. Vi får se.. Sen bär det av till pappa.. ännu jobbigare, där är det alltid någon hemma som vill bjuda på mat HELA tiden! Vill inte ha någon äcklig mat! Dessutom ska dom alltid bjuda på en massa sötsaker! Usch! och det är fast på tisdag oxå! Så då måste jag se till att inte vara hemma eller nått, men det är ett senare problem, just nu är det nu på söndag! men det är nog lätt fixat... Ska nog gå bra..
Idag var det i alla fall 250kcal som skulle ätas.. är väll uppe i 180 ungefär.. så har lite marginal, tror inte jag äternågot mer idag ändå.. Fast jag är sugen på att bara hetsa i mig ALLT vi har! Men det tänker jag INTE göra! Absolut INTE!

RSS 2.0